Rapperul american Lil Wayne a declarat intr-un interviu recent ca sufera de epilepsie de mai multi ani, iar crizele pe care le-a suferit in ultimele saptamani au fost cauzate de stres si de suprasolicitare.

In acest interviu, acordat postului de radio Power 106 din New York, joi, starul in varsta de 30 de ani a dezvaluit faptul ca epilepsia este cauza aflata in spatele problemelor sale de sanatate din ultima luna. In urma unei serii de trei crize consecutive de epilepsie, rapperul a fost transportat de urgenta la spital.

"Am avut mai multe crize de epilepsie in trecut, dar nu ati auzit de ele", a adaugat Lil Wayne.

Rapperul spune ca ar fi putut sa moara din cauza acelor convulsii cerebrale, iar cea mai recenta dintre ele a fost rezultatul "stresului, a lipsei de odihna si a suprasolicitarii".

Lil Wayne si-a lansat cel de-al 10-lea album de studio, intitulat "I Am Not a Human Being II", in aceasta saptamana. Rapperul va pleca intr-un turneu de promovare a acestui material discografic, ce va include 40 de concerte in Statele Unite, in luna iulie, alaturi de rapperii T.I. si Future.

Rapperul american a fost internat in sectia de terapie intensiva a spitalului Cedars-Sinai din Los Angeles, pe 14 martie, dupa ce a lesinat pe platourile unde filma un videoclip, insa a fost externat in aceeasi zi. Dupa doar cateva ore, muzicianul a fost din nou transportat la spital, dupa ce garda lui de corp l-a gasit lesinat in camera sa, scrie MEDIAFAX.

Lil Wayne, un star al muzicii hip-hop, a petrecut sase zile in acelasi spital din Los Angeles, de unde a fost externat la sfarsitul saptamanii trecute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.