Anda Adam a publicat un comunicat de presa, in care isi apara dreptul la intimitate.

Anda a luat hotararea de a trimite un comunicat de presa prin care explica cum sta in realitate situatia, dupa ce relatia dintre ea si Catalin Tira (in varsta de 18 ani) a fost mai multe zile la rand un subiect fierbinte pentru tabloide.

„Sunt nevoita sa apelez pentru prima data la un comunicat de presa care trateaza viata mea personala, motivul principal fiind neadevarurile aparute in Mass media in ultima perioada, informatii false si atitudini dureroase. Relatia mea cu Catalin Tira tine strict de intimitatea mea, iar daca aceasta reprezinta, prin absurd, o informatie de interes public, atunci am rugamintea ca ceea ce se scrie sa fie bazat pe adevar, nu pe inventii sau pe declaratii ale unor terti”, isi incepe Anda Adam pledoaria.

S-a speculat chiar si faptul ca artista l-ar influenta in mod negativ pe Catalin, „invatandu-l” sa iasa prin tot soiul de cluburi si localuri obscure. Anda neaga vehement aceste lucruri, spunand ca stie foarte bine ce rol joaca disciplina in viata unui sportiv de performanta.

De cand l-am cunoscut pe Catalin am iesit o singura data la masa intr-un loc civilizat, de calitate. Prin urmare nu am mes in cluburi, baruri, pizzerii de langa Dragonul Rosu sau alte localuri despre care s-a speculat in presa. Nu fumez, nu beau si stiu foarte bine ce inseamna sa faci sport de performanta deoarece am crescut intr-o familie de sportivi, tatal meu fiind fost antrenor de inot al echipei Steaua. Subliniez aceste lucruri pentru ca am observat ca sunt transformata de unii si altii intr-o influenta negativa asupra carierei lui Catalin”, declara ea.

In incheierea comunicatului, Anda Adam isi exprima dorinta de a-i fi respectat dreptul la intimitate si la a-si trai fericirea departe de ochii curiosilor.

„Va rog sa imi respectati intimitatea! Am dreptul sa ma bucur de momentele frumoase din viata mea fara a le impartasi in mod public. Sunt multe alte subiecte, cu adevarat de interes public, de scris in tara aceasta! Va mutumesc!”, incheie ea.

Citeste si:
Moartea lui Pele îndurerat o lume întreagă. Ce mesaj a transmis...
Moartea lui Pele îndurerat o...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.