Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a revenit pe scena dupa o perioada in care a cautat remedii sa scape de raguseala cu care a ramas in urma operatiei la gat.

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a revenit pe scena dupa o perioada in care a cautat remedii sa scape de raguseala cu care a ramas in urma operatiei la gat. Nu si-a pierdut speranta ca se va reface, iar fanii l-au incurajat neconditionat. Si-a revenit miraculos, iar vocea ii este refacuta in proportie de 95%.

Dupa concertul pe care trupa Holograf l-a sustinut pe 7 martie, formatia isi va relua activitatea in forta in luna aprilie.

In ceea ce priveste concertul sustinut pe 7 martie, Dan Bittman spune ca a fost extraordinar, exact cum se asteptam si isi dorea. "In sala au fost foarte multi prieteni, dar si multi oameni incantati de revenirea noastra, lucru care a insemnat foarte mult pentru noi. Fanii au fost chiar mai entuziasmati si mai emotionati decat noi, care repetaseram mult pentru ca totul sa iasa perfect. Ei insa erau uimiti cand auzeau fiecare piesa si am vazut ca s-au bucurat nespus. Nu a fost obositor, ci doar un concert care ne-a solicitat in nota obisnuita, asa cum au fost toate spectacolele de pana acum", spune Dan Bittman.

Cantaretul si-a recuperat vocea in patru luni si jumatate, perioada indelungata facandu-l pe artist sa isi indemne colegii sa mearga mai departe fara el. "Mi-am indemnat colegii sa mearga mai departe fara mine, pentru ca exista posibilitatea ca vocea mea sa nu isi mai revina. Desigur, m-am gandit la alternative, la actorie, de exemplu. Ma gandeam ca as fi perfect pentru un rol asemanator celui facut de Marlon Brando in «Nasul», avand in vedere vocea mea ragusita. Am luat in calcul, tot in gluma, si alte meserii: sudura sau tinichigeria. De fapt, viata merge inainte si trebuie sa te adaptezi in orice situatie, asa ca am incercat sa tratez lucrurile cu mult umor", a spus Bittman, scrie MEDIAFAX.

Intrebat pe care artist roman l-ar fi vazut cantand in trupa Holograf, in locul tau, ca solist, Bittman a spus: "Sunt foarte multe voci bune in Romania pe care le-as fi vazut in locul meu. Ba chiar i-am propus lui Tudor Turcu, un tanar artist foarte talentat, sa cante cu Holograf. M-a refuzat insa, spunandu-mi ca asteapta sa imi revin eu, ca trupa nu ar fi la fel fara mine".

Citeste si:
Un fan i-a cerut bani lui Jador pe Instagram. Care a fost reacția...
Un fan i-a cerut bani lui...

El spune ca toti colegii i-au fost aproape, in special Edi Petrosel, care a mers cu el la doctor: "M-a incurajat constant si a fost poate chiar mai interesat decat mine de recuperarea mea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.