Doi dintre cei mai celebri sportivi americani, jucatorul de golf Tiger Woods si schioarea Lindsey Vonn, au recunoscut, pe retelele de socializare, ca formeaza un cuplu.
"Cred ca nu era cel mai mare secret, dar da, ies cu Tiger Woods. Relatia noastra a trecut de la prietenie la ceva mai serios in ultimele luni si sunt foarte fericita. Nu voi spune mai mult pentru ca vreau ca totul sa ramana intre noi doi, familia mea si prietenii apropriati. Multumesc pentru intelegere si sprijin", a scris Vonn, in varsta de 28 de ani, pe Twitter pi Facebook.

Woods, care a divortat in 2010, a recunoscut la randul lui legatura cu Vonn: "Am postat cateva fotografii cu Lindsey si cu mine pe Facebook. S-a intamplat ceva minunat, am intalnit-o pe Lindsey Vonn. Am fost prieteni de mai mult timp, dar in ultimele luni ne-am apropiat si acum locuim impreuna. Multumim pentru sprijin si pentru ca ne respectati viata privata. Vrem sa ne continuam relatia ca un cuplu obisnuit si sa ne continuam si vietile de sportivi", a scris si Woods, in varsta de 37 de ani, pe retelele de socializare, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.