Legendara trupa Iron Maiden va concerta la Bucuresti, in Piata Constitutiei, pe 24 iulie, invitatii speciali ai acestui show fiind trupele Anthrax si Voodoo Six.

Concertul este organizat de East European Events, Marcel Avram si D&D East Entertainment. Biletele vor fi puse in vanzare marti, la ora 10.00, si vor fi disponibile prin reteaua Eventim - in magazinele Orange si Vodafone, in magazinele Domo, in librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro.

Concertul face parte din turneul "Maiden England" si marcheaza al treilea capitol din istoria Iron Maiden, o calatorie care a inceput in 2004, cu DVD-ul "The Early Days" si continuata, in 2005, cu turneul "Early Days". Partea a doua a urmat in 2008, cu DVD-ul "Live After Death" si cu imbarcarea trupei in noul turneu care a daramat frontierele "Somewhere Back In Time World Tour 2008/9", timp in care au concertat in fata a peste doua milioane de fani din aproape 40 de tari, pe cinci continente, calatorind cu aparatul lor personalizat Boeing 757 "Ed Force One", pilotat de solistul trupei, Bruce Dickinson, avion acoperit in intregime cu imaginea DVD-ului "Flight 666".

Actualul turneu "Maiden England" va reproduce spectacolul de scena din turneul care a avut loc in 1988, "Seventh Son", si in care trupa va interpreta multe piese din legendara serie de concerte, precum si din show-ul video VHS din 1989, intitulat "Maiden England", care imprumuta numele acestui turneu si care va fi lansat in premiera pe DVD pe 23 martie, scrie MEDIAFAX.

Bruce Dickinson spune: "Suntem incantati sa aducem acest turneu fanilor nostri din Romania. Multumita tehnologiei moderne, am fost in masura sa actualizam si sa imbunatatim productia originala din 1988 pentru «Maiden England» si vom aduce cu noi un impresionant si nou spectacol de lumini, aranjament de scena, diferite intruchipari ale lui Eddie, precum si o multime de efecte pirotehnice si tot felul de astfel de lucruri captivante pentru fani".

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

La randul lui, Steve Harris spune: "Stim cat de populara este istoria turneelor Iron Maiden in randul fanilor de toate varstele, de aceea vom aduce cu noi productia completa pe care am folosit-o in turneul de anul trecut din America de Nord. Ne-am distrat de minune cu set list-ul (http://www.ironmaiden.com/setlist.html), deoarece am cantat piese pe care nu le mai interpretasem de foarte multa vreme, cum ar fi: «Seventh Son», «The Prisoner» si «Afraid To Shoot Strangers», precum si favoritele fanilor «The Trooper», «Aces High», «The Clairvoyant», «The Number Of The Beast», «Wasted Years» si «Run To The Hills». Partea de inceput a turneului a fost atat de distractiva pentru intreaga trupa, incat asteptam cu nerabdare sa aducem intregul spectacol fanilor din Europa".

Citeste si:
[VIDEO] Cum arata ED FORCE ONE, avionul Iron Maiden
VIDEO  Cum arata ED FORCE...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.