Casa pe care personajul Rocky Balboa, interpretat de Sylvester Stallone, si-a "cumparat-o" in cel de-al doilea film al francizei de succes "Rocky", situata in sudul orasului american Philadelphia, a fost scoasa la vanzare pentru suma de 139.000 de dolari.

Este vorba de casa pe care pugilistul Rocky Balboa o "cumpara" la finalul filmului "Rocky II" (1979), din castigurile obtinute in urma meciurilor disputate. Aici, personajul Rocky se muta dupa ce s-a casatorit cu iubita sa, Adrian, interpretata de actrita Talia Shire.

Mare parte din fatada casei arata la fel ca in perioada in care au avut loc filmarile si, de altfel, multi fani ai lui Rocky vin sa faca poze in fata locuintei, care are trei dormitoare si o terasa.

Casa a fost utilizata doar pentru filmarile la exterior, interiorul acesteia neaparand in film.

In 2006, Sylvester Stallone a lansat "Rocky Balboa", a sasea parte a seriei "Rocky", la 16 ani dupa partea a cincea. Productia MGM, cu un buget de 24 de milioane de dolari, a avut incasari de 156 de milioane de dolari. Stallone a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din primul film al seriei, "Rocky" (1976), care a obtinut trei premii ale Academiei americane, pentru cel mai bun lungmetraj, cel mai bun montaj si cel mai bun regizor (John G. Avildsen). In total, primul film al seriei a fost nominalizat la 10 premii Oscar. Ulterior, "Rocky 3" (1982) a mai obtinut o nominalizare la Oscar, pentru cel mai bun cantec, scrie MEDIAFAX.

Actorul, regizorul si producatorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri in pelicule de actiune precum cele din seriile "Rocky" si "Rambo". In anii '80, "Sly", asa cum este numit in presa, a fost unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood. In 2010, el a lansat o noua franciza de succes, "Eroi de sacrificiu/ The Expendables", in care a reusit sa adune cei mai celebri actori din filmele de actiune, printre care Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger si Jean Claude Van Damme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.