Axl Rose, solistul trupei Guns N' Roses, a fost dat in judecata de un admirator australian al grupului Guns n`Roses.

Darren Wright si-a pierdut doi dinti incisivi si a fost accidentat in zona fetei atunci cand Axl Rose a aruncat microfonul in public, in timpul concertului pe care trupa Guns N' Roses l-a sustinut in orasul australian Perth, sambata seara, informeaza MEDIAFAX.

Victima a anuntat ca a initiat un proces, pentru ca doreste ca rockerul american sa ii plateasca interventia stomatologica de care are nevoie, al carei cost va fi de aproximativ 5.000 de dolari.

"Din cauza acelor lumini stralucitoare si explozii de pe scena, nu am putut sa vad nimic. Urmatorul lucru pe care l-am simtit a fost acela ca ceva m-a lovit in zona gurii. Am crezut ca am primit un pumn in fata. Am fost socat si am avut nevoie de cateva secunde pentru a intelege ce se petrecea. Simteam bucatile de dinti in gura. Apoi cineva s-a urcat pe picioarele mele si a luat microfonul", a declarat Darren Wright pentru publicatia The West Australian.

"Nu cred ca el a facut-o intentionat, dar microfonul a zburat direct spre mine si cu o traiectorie dreapta. Acele microfoane fara fir nu sunt deloc usoare. Sunt suprins ca nu m-a lovit mai rau. In orice caz, vreau ca cineva sa imi plateasca banii de care am nevoie pentru a-mi repara dintii", a adaugat victima acestui incident.

Andrew McManus, organizatorul concertului, a lasat un mesaj pe telefonul lui Wright, in care si-a cerut scuze pentru incident si s-a oferit sa ii faca cadou un microfon ce poarta autograful lui Axl Rose, insa Darren Wright, in varsta de 39 de ani, a refuzat acea oferta.

"Nu cred ca acel microfon imi va repara dintii sau va plati factura pentru stomatolog. Sunt tatal a patru copii, eu sunt singurul din familie care lucreaza, si traim destul de greu in Perth", a spus Darren Wright.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.