Rockerul Vince Neil, solistul trupei Mötley Crüe, a fost operat de pietre la rinichi, luni, intr-un spital din Australia, relateaza MEDIAFAX.

Aceasta problema medicala cu care s-a confruntat Vince Neil a determinat trupa Mötley Crüe sa isi intrerupa un concert pe care il sustinea la Sydney, sambata seara, iar solistul formatiei a fost transportat de urgenta la un spital local.

Allen Kovac, managerul formatiei americane, a spus ca Neil suferea din cauza acestor probleme medicale "de cateva zile", insa rockerul intentioneaza sa respecte angajamentele trupei din care face parte si sa revina cat mai repede pe scena.

Colegul sau de trupa Nikki Sixx a dezvaluit pe Twitter ca solistul grupului a avut nevoie de o interventie chirugicala.

Urmatorul concert al formatiei americane este programat pentru marti, la Brisbane. Grupul Mötley Crüe sustine in aceasta perioada un turneu in Australia, alaturi de alte doua trupe de legenda din muzica rock, Kiss si Thin Lizzy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.