Cantareata britanica Adele va canta la o petrecere privata ce va fi organizata pe 17 ianuarie 2014 la Washington, prin care Michelle Obama va sarbatori implinirea varstei de 50 de ani, informeaza dailymail.co.uk.

Dupa ce a castigat un premiu Oscar in februarie, Adele ar putea crede ca "aventura" ei americana a atins punctul culminant.

Potrivit presei de peste Ocean, se pare insa ca Adele va sustine cel mai important concert al ei de anul viitor, in ianuarie, cand va canta pentru Michelle Obama, la petrecerea prin care prima doamna a Americii isi va celebra cea de-a 50-a aniversare, la Casa Alba.

Potrivit MEDIAFAX, Adele, in varsta de 24 de ani, nu este insa singurul nume major din industria muzicala care va canta la acea petrecere, intrucat cantareata americana Beyonce a fost si ea invitata la acel eveniment monden.

"Prima doamna a Americii va organiza o petrecere uriasa, la care vor participa multe vedete, pentru a-si sarbatori ziua de nastere la Casa Alba, anul viitor. Ea le adora pe Adele si pe Beyonce si le-a rugat sa vina amandoua sa cante la acea petrecere", a declarat o sursa.

"Adele a acceptat cu multa gratie si a renuntat la onorariul pe care il cere de obicei pentru a canta la astfel de petreceri private. Ea va interpreta o selectie dintre cele mai cunoscute piese ale sale, pentru prima doamna a Americii si prietenii acesteia", a adaugat aceeasi sursa.

Presa americana sustine ca Michelle Obama este de multi ani o mare admiratoare a cantaretei britanice. Deplasarea si costurile generate de sederea in Statele Unite a cantaretei Adele vor fi achitate de familia Obama din fonduri personale, iar petrecerea va fi una privata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.