Ceatoarea de moda Vivienne Westwood a criticat intr-un interviu recent felul in care se imbraca Michelle Obama, declarand ca articolele vestimentare purtate de prima doamna a Americii sunt "ingrozitoare", relateaza femalefirst.co.uk.

Renumita creatoare de moda britanica a spus ca nu este deloc o admiratoare a hainelor purtate de Michelle Obama si considera ca sotia presedintelui american "nu are absolut nicio idee" atunci cand vine vorba de moda.

"Sa nu vorbim despre ea, e ingrozitor ceea ce poarta. Nu vreau sa vorbesc despre asta. E o doamna care arata bine, dar nu are absolut nicio idee despre hainele care i se potrivesc", a spus Vivienne Westwood, intr-un interviu acordat publicatiei The New York Times, transmite MEDIAFAX.

Exista insa o fosta prima doamna a Americii pe care creatoarea britanica o admira, iar aceasta este Jackie Kennedy.

"Jackie Kennedy a fost cu totul altceva - hainele pe care le purta ea trebuiau intotdeauna sa i se potriveasca si sa reprezinte in acelasi timp articole vestimentare care sa ajute oamenii sa fie mai fermecatori. Pentru asta exista industria modei. E acolo pentru a ajuta, nu doar pentru a te face sa pari mai conservator", a declarat Westwood.

Luna trecuta, Vivienne Westwood a criticat-o si pe ducesa Catherine, sotia printului William al Marii Britanii, spunand ca ducesa de Cambridge trebuie sa invete sa isi recicleze hainele pe care le poarta.

"Cred ca ar fi minunat daca ea ar purta aceleasi haine de mai multe ori, intrucat acest lucru ar fi benefic pentru mediul inconjurator si ar transmite astfel lumii un mesaj pozitiv. Daca tot iti dai osteneala pentru a-ti cumpara haine care sa ti se potriveasca, atunci ar trebui sa le porti de mai multe ori. Nu e nevoie sa porti o rochie rosie intr-o zi, pentru ca in ziua urmatoare sa porti o rochie aproape identica, dar de culoare albastra", a declarat Vivienne Westwood.

Vivienne Westwood s-a nascut pe 8 aprilie 1941 si este considerata una dintre cele mai originale creatoare de moda din Marea Britanie, find renumita pentru includerea in haute couture a multor elemente preluate din stilurile modern punk si new wave.

Citeste si:
Fostul preşedinte american, Barack Obama, a fost depistat pozitiv...
Fostul preşedinte american...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.