Rockerul american Slash, fostul chitarist al trupei Guns N' Roses, a inregistrat un cantec care va constitui tema muzicala a celui mai recent joc din franciza "Angry Birds", intitulat "Angry Birds Space", informeaza contactmusic.com.

Muzicianul american este un mare admirator al jocului video "Angry Birds", inca de cand acesta a fost lansat pentru prima data pe piata, in 2009, sub forma unei aplicatii pentru telefoanele mobile.

Slash a dezvaluit intr-un interviu recent ca s-a distrat teribil lucrand la acest proiect, realizat in colaborare cu inginerii companiei Rovio Entertainment, creatoarea jocului "Angry Birds", intr-un studio din orasul finlandez Helsinki.

"Am intrat in studio, iar acesta era extrem de colorat. Peste tot erau lumanari Angry Birds, bauturi racoritoare Angry Birds si jucarii uriase din plus. Acea atmosfera l-a ajutat intr-un fel pe tocilarul din mine sa iasa la suprafata. A fost atat de cool!", a declarat rockerul american, potrivit MEDIAFAX.

Slash, al carui nume real este Saul Hudson, nu este prima vedeta care colaboreaza cu proprietarii francizei "Angry Birds". Astfel, trupa Green Day a lansat propria versiune a acestui joc in 2012, iar regretatul Freddie Mercury, fostul solist al trupei britanice Queen, a fost facut membru onorific al francizei "Angry Birds", in septembrie 2012, in ziua in care renumitul muzician ar fi urmat sa implineasca varsta de 66 de ani.

Angry Birds este un joc video de tip puzzle, produs de compania finlandeza Rovio Mobile. Lansat in decembrie 2009, acest joc a fost descarcat in 2010 in peste 12 milioane de copii de pe aplicatia App Store a companiei Apple. Jocul este disponibil in prezent pe mai multe platforme, inclusiv Android, Bada, Chrome, webOS.

In acest joc, utilizatorii folosesc un fel de prastie pentru a catapulta pasari in directia unor porci, asezati pe sau in interiorul unor structuri din piatra sau lemn, cu intentia de a distruge toti porcii de pe terenul de joaca. Pe masura ce jocul avanseaza, utilizatorii vad aparand pasari noi, dintre care unele sunt inzestrate cu puteri speciale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.