Actrita americana Sarah Jessica Parker a renuntat sa mai poarte pantofi cu toc, optand in locul acestora pentru pantofi de sport cu talpa joasa, dupa ce medicii au avertizat-o in legatura cu faptul ca tocurile inalte i-au cauzat distrugeri ireversibile la nivelul picioarelor.

Potrivit contactmusic.com, artista americana a purtat pantofi cu tocuri inalte aproape in fiecare zi, timp de mai bine de sase ani, atunci cand interpreta personajul Carrie Bradshaw pentru serialul de televiziune "Totul despre sex", iar actrita spune ca regreta acum acest lucru.

Intr-un interviu acordat publicatiei online Net-a-Porter, Sarah Jessica Parker a declarat: "Timp de aproximativ 10 ani, am alergat practic pe tocuri. Ziua mea de lucru avea 18 ore si nu-i dadeam niciodata jos. Am purtat pantofi cu toc frumosi, unii erau mai bine fabricati decat altii, dar nu m-am plans niciodata".

Dar, dupa ce si-a luxat glezna in timp ce purta pantofi cu toc pe platourile unde era filmat lungmetrajul "I Don't Know How She Does It" din 2011, actrita in varsta de 47 de ani a consultat un medic ortoped care a sfatuit-o sa aiba mai multa grija de corpul ei, transmite MEDIAFAX.

"Am mers la un medic ortoped, iar el mi-a spus: «Piciorul tau face anumite lucruri pe care nu ar trebui sa fie capabil sa le faca. Ai un os crescut acolo. Tu ai creat acel os. El nu are ce sa caute acolo». Ideea e ca acum trag ponoasele. E trist, pentru ca picioarele mele m-au purtat peste tot prin lume, dar in cele din urma ele au inceput sa strige: «Stii ceva? Suntem cu adevarat obosite. N-ai putea sa te opresti si sa pui peste noi niste pantofi ieftini si comozi?»", a adaugat actrita americana.

In afara de serialul "Totul despre sex" si cele doua continuari pentru marele ecran ale acestei productii, Sarah Jessica Parker a aparut intr-o serie de comedii, precum "Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani", "Familia Stone", "Ce-o fi cu sotii Morgan?", "De anul nou", "Oare cum o reusi". Pentru rolul din serialul "Totul despre sex" a castigat doua premii Emmy si patru Globuri de Aur. In schimb, pentru rolul din al doilea lungmetraj inspirat de aceasta serie a castigat, alaturi de colegele de distributie, un premiu Zmeura de Aur.

Citeste si:
Si vedetele mizeaza pe stabilitate.13 cele mai durabile casnicii de...
Si vedetele mizeaza pe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.