Rapperul american Chris Brown a avut o altercatie cu unul dintre bodyguarzii lui, pe care l-a "abandonat" apoi in Insulele Bermude, relateaza MEDIAFAX.

Controversatul rapper l-a abandonat pe Big Pat, care i-a fost bodyguard vreme de multi ani, in Insulele Bermude, unde avionul sau personal a facut o escala, miercuri.

Un angajat al aeroportului a declarat pentru publicatia The Bermuda Sun: "Nu cunosc toate detaliile despre toate faptele care s-au petrecut in avion. S-a petrecut ceva dupa ce avionul a aterizat pentru a face plinul si pentru verificarile tehnice, cu putin timp inainte ca ei sa se pregateasca sa plece din nou".

"Apoi, s-a produs ceva. Bodyguardul Big Pat a coborat primul. Statea afara si vorbea cu pilotul. Apoi Chris Brown si un alt barbat au coborat. Au intrat la serviciul de Vama. Apoi au iesit pentru a fuma o tigara. Bodyguardul a intrat in cladire si a spus ca el nu va mai urca in acel avion", a adaugat aceeasi sursa.

Bodyguardul a spus personalului de la aeroport ca a avut "o altercatie" cu Chris Brown. Big Pat a fost nevoit sa se intoarca la New York la bordul unui avion al companiei Jet Blue, dupa ce Chris Brown l-a dat afara din avionul sau privat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.