Actorul care a interpretat rolul lui James Rhodes in primul film din seria "Iron Man" a ramas suparat dupa concedierea sa.

Terrence Howard a fost schimbat cu Don Cheadle pentru Iron Man 2 si Iron Man 3 care va aparea in luna mai, anul acesta.

In 2010, Howard parea sa fie destul de impacat cu decizia aceasta, dar recent, cu ocazia turneului de promovare al filmului "Dead Man Down", Howard a avut cateva vorbe grele de spus despre franchiza respectiva.

"Cel mai prost lucru pe care l-am vazut a fost faptul ca Iron Man mi-a ucis cariera. M-a pus in atentia lumii si mi-a testat caracterul. Am ales sa nu atac, sa nu ma confrunt cu toate declaratiile despre mine, si sa merg inainte, sa fac ceea ce trebuie sa fac. Am luat-o de la inceput: nu mai castigam 6 milioane de dolari ci doar 60.000 de dolari, dar voi ajunge in curand la 20 de milioane de dolari", a declarat actorul.

Terrence Howard a avut cel mai mare salariu dintre actorii care au jucat in Iron Man, chiar mai mare decat cel al vedetei, Robert Downey Jr. Cand a venit momentul renegocierii pentru sequel, Marvel Studio i-a impus lui Howard o scadere de salariu pe care el nu a dorit sa o accepte. Restul este istorie...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.