Actorul Val Kilmer a fost dat in judecata, pentru 128.000 de dolari, de reprezentantii unei companii care sustin ca au fost angajati pentru a rezolva problemele financiare cu care se confrunta starul american.

Compania Executive Consulting l-a dat in judecata pe actor, sustinand ca a fost angajata de acesta in anul 2011 pentru a rezolva problemele pe care le avea cu fiscul american, scrie MEDIAFAX.

In acel an, Val Kilmer fusese dat in judecata de reprezentantii fiscului din statul New Mexico pentru neplata unei datorii de 500.000 de dolari, reprezentand taxe si impozite neachitate.

Expertii de la Executive Consulting afirma ca au prestat o serie de servicii de consultanta, pe baza unui acord, iar factura pentru acele servicii este de 128.466 de dolari.

Actorul a refuzat sa achite factura si a fost dat in judecata pentru incalcarea contractului. Reclamantii solicita achitarea integrala a sumei si plata cheltuielilor de judecata. Val Kilmer neaga ca a angajat compania Executive Consulting.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.