Trupa de rock Megadeth revine la Bucuresti, cu un show nou si incendiar care va avea loc pe 22 mai, la Arenele Romane.

Trupa americana de heavy metal Megadeth a fost formata in 1983, de Dave Mustaine, in urma plecarii sale din Metallica. Pioniera a genului thrash metal american, Megadeth a devenit celebra in anii '80, membrii formatiei schimbandu-se insa frecvent, in parte din cauza problemelor notorii provocate de abuzul de substante interzise.

Megadeth a cantat si in Romania, in iunie 2010, in show-ul "The Big Four" din cadrul Sonisphere Festival, alaturi de ceilalti "grei" din muzica heavy metal, Metallica, Slayer si Anthrax.

Formatia americana a revenit in tara noastra in iunie 2012, la OST Fest, unde a cantat alaturi de alte doua trupe rock celebre - W.A.S.P. si Motorhead.

Pentru concertul din 22 mai de la Arenele Romane, membrii Megadeth promit surprize mari. Desi va fi un concert nou, din playlist nu vor lipsi piese precum "Symphony Of Destruction", "A Tout Le Monde", "Hangar 18" si "Contdown To Extinction".

Biletele pentru concert au preturi de 100 de lei (acces general) si 125 de lei (in ziua evenimentului). Biletele au fost puse in vanzare joi si pot fi achizitionate din magazinele Biletoo din Unirea Shopping Center si din incinta Cinema Patria, magazinele Flanco, librariile Adevarul, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si statia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe Biletoo.ro, Blt.ro, Bilete.ro, Myticket.ro si Iabilet.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.