Michael Bolton revine pentru a cincea oara in Romania, pentru a sustine un concert pe 16 mai, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti.

Michael Bolton a devenit celebru in anii 1980, artistul cucerind inimile fanilor cu hituri precum "How Am I Suppose to Live Without You", "A Love So Beautiful", "Said I Loved You... But I Lied", "When a Man Loves a Woman".

De-a lungul carierei sale, Bolton a vandut peste 53 milioane de albume si single-uri si a castigat doua premii Grammy si sase premii American Music. A compus pentru Barbra Streisand, Kiss, Kenny Rogers, Kenny G., Cher, Peabo Bryson, Patti Labelle si multi altii. De asemenea, a scris piese in colaborare cu artisti ca Bob Dylan, BabyFace si Diane Warren si a cantat alaturi de Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Ray Charles si B.B. King.

Cantaretul a concertat de mai multe ori in Romania, cel mai recent spectacol sustinut de el in tara noastra avand loc la Constanta, in 2010.

Biletele pentru concertul din 16 mai sunt disponibile in reteaua Eventim, cu preturi cuprinse intre 780 de lei (VIP Exclusiv) si 80 de lei (categoria 6).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.