Fiica cea mica a sefului statului, europarlamentarul PDL Elena Basescu, a declarat, sambata, ca este insarcinata in 7 saptamani si ca isi doreste ca bebelusul sa fie foarte sanatos, precizand ca este foarte precauta, pentru a diminua riscurile unei sarcini oprite in evolutie.

"Imi doresc o sarcina usoara, exact ca sa-mi pot continua si activitatea de la Bruxelles", le-a spus Elena Basescu ziaristilor, inaintea sedintei CNC al PDL.

Ea a raspuns la toate intrebarile pe aceasta tema, aratand ca nu stie inca daca va avea fata sau baiat, deoarece sarcina are in jur de 7 saptamani.

"E mult prea devreme, sarcina are in jur de o luna si jumatate - sapte saptamani, este mult prea devreme si, oricum, pana la trei luni imi doresc sa fiu foarte precauta pentru a diminua riscurile unei sarcini oprite in evolutie si cred ca ma intelegeti si dumneavoastra", a spus Elena Basescu, potrivit MEDIAFAX.

Elena Basescu a mentionat ca ea crede foarte mult in superstitiile potrivit carora nu este bine sa cumperi hainute pentru bebelus inainte de nasterea acestuia.

Intrebata daca s-a gandit la nume, Elena Basescu a raspuns: "Nu, e mult prea devreme si nu cred ca este aici locul potrivit pentru a da declaratii".

De asemenea, ea a precizat ca isi doreste un bebelus foarte sanatos si ca nu s-a gandit daca ar prefera sa fie fata sau baiat.

"Cand stiu cate complicatii pot exista, imi doresc doar ca bebelusul sa fie foarte sanatos", a spus fiica presedintelui. Elena Basescu a mentionat ca nici viitorii bunici nu si-au exprimat o preferinta. "Deocamdata, nimeni (nu are o dorinta anume - n.r.), asteptam sa treaca cele 3 luni, cand sarcina se fixeaza", a spus ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.