Lady Gaga a fost operata din cauza unei fisuri aparute in cartilagiul de la soldul drept, o afectiune care a determinat-o pe artista americana sa isi anuleze toate concertele ramase din turneul ei mondial.

Artista le-a multumit fanilor prin intermediul unui mesaj postat joi pe blogul ei - littlemonsters.com -, in care a spus ca aceasa operatie reprezinta "doar un mic obstacol in drum".

"Atunci cand ma duceau in sala de operatie, m-am gandit la toata durerea si perseverenta voastra, la situatiile voastre familiale unice, la problemele voastre de la scoala, la problemele de sanatate, la abandon, la lupta pentru acceptarea propriei identitati", a scris Lady Gaga, care discuta adesea cu fanii ei despre problemele personale cu care se confrunta acestia.

"M-am gandit apoi la mine insami si mi-am spus: «Sunt in viata, imi traiesc visul, iar aceasta este doar un mic obstacol in drum»", a adaugat ea, scrie MEDIAFAX.

Artista, in varsta de 26 de ani, a postat miercuri un mesaj pe Twitter in care spunea ca va fi operata din cauza unei fisuri aparute in cartilagiul soldului drept.

Cantareata nu stie deocamdata cand va putea sa revina pe scena, iar organizatorii concertelor ei au declarat saptamana trecuta ca artista are nevoie de "repaus complet".

Lady Gaga se afla de doi ani intr-un turneu mondial, intitulat "Born This Way Ball". Cu acest turneu mondial, ce include peste 200 de show-uri, Lady Gaga a ocupat locul al saselea in topul celor mai profitabile serii de concerte din 2012, potrivit revistei Billboard.

Artista isi anulase o serie de concerte din sectiunea nord-americana a turneului ei mondial, dupa ce fusese diagnosticata cu sinovita - o afectiune a articulatiilor - din cauza careia cantareata a spus ca nu poate sa mai mearga. Sinovita este o inflamatie a articulatiilor care apare de obicei dupa o luxatie, o intindere sau o accidentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.