Actorii Diane Lane si Josh Brolin s-au despartit si urmeaza sa divorteze, punand astfel capat unei casnicii care a durat opt ani, au anuntat, joi, agentii de presa ai celor doua vedete americane.

Potrivit unei surse, despartirea cuplului a fost una amiabila, iar decizia a fost luata de comun acord.

Acest divort va fi cel de-al doilea, atat pentru Diane Lane, cat si pentru Josh Brolin. Cei doi nu au copii impreuna.

Diane Lane, in varsta de 48 de ani, a fost casatorita in perioada 1988 - 1994 cu actorul Christopher Lambert, cu care are o fiica, Eleanor Jasmine.

Josh Brolin, in varsta de 45 de ani, a fost casatorit intre anii 1988 si 1994 cu actrita Alice Adair, cu are are doi copii: Trevor Mansur, nascut in iunie 1988, si Eden, nascut in 1994. Starul american a fost logodit pentru sase luni si cu actrita Minnie Driver.

Diane Lane, care a fost nominalizata la premiul Oscar pentru rolul din filmul "Infidela/ Unfaitfhful", din 2002, si Josh Brolin, s-au casatorit in august 2004, dupa ce s-au cunoscut prin intermediul cantaretei Barbra Streisand - mama vitrega a actorului, dupa casatoria acesteia cu James Brolin, scrie MEDIAFAX.

Josh Brolin s-a remarcat in cateva lungmetraje bine primite de public si de criticii de cinema, precum "Nu exista tara pentru batrani", "In valea terebintilor", "Gangster american", "Milk - Pretul curajului", "Adevaratul curaj" si "Barbati in negru 3". Starul american a putut fi vazut recent pe marile ecrane in drama "Elita gangsterilor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.