Audrey Hepburn se afla pe primul loc intr-un top al celor mai bune replici "de agatat" din filme, cu o fraza pe care a rostit-o in comedia romantica "Sarada/ Charade" (1963).

Topul a fost alcatuit pe baza rezultatelor unui sondaj realizat de site-ul de intalniri Badoo.com.

"Nu musc, sa stii... decat daca e necesar", i-a spus Hepburn actorului Cary Grant, colegul ei din acel film din 1963. Aceasta replica a ocupat primul loc in sondajul realizat pe utilizatorii de sex feminin ai site-ului Badoo.com.

Pe locul al doilea s-a clasat o fraza celebra rostita de Lauren Bacall, adresata personajului jucat de Humphrey Bogart in filmul din 1944 "A avea sau a nu a avea/ To Have and Have Not": "Nu trebuie sa spui nimic. Poate, doar sa fluieri. Stii sa fluieri, nu-i asa Steve? Iti strangi buzele si... sufli aerul".

Locul al treilea este ocupat de replica rostita de personajul jucat de Kathleen Turner, adresata personajului interpretat de Bob Hoskins, in filmul "Cine vrea pielea lui Roger Rabbit?/ Who Framed Roger Rabbit?" - "Nu stii cat e de greu sa fii o femeie care sa arate la fel de bine ca mine", scrie MEDIAFAX.

In schimb, barbatii au fost de o alta parere si cei mai multi dintre ei au votat pentru o replica rostita de Bette Davis intr-un film din 1932. "Mi-ar placea sa te sarut, dar tocmai mi-am spalat parul", a spus celebra actrita americana in lungmetrajul "The Cabin in the Cotton".

Shirley MacLaine ocupa locul al doilea, cu o replica din "Vorbe de alint/ Terms of Endearment"- "Nu ma venera, pana nu voi merita asta".

Replica actritei Lauren Bacall din filmul "A avea sau a nu a avea" se afla pe locul al treilea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.