Dansatorii de la Fire of Anatolia revin la Bucuresti, pe 17 mai, la Sala Palatului, cu superproductia care poarta numele companiei, informeaza un comunicat al organizatorilor.

Una dintre cele mai mari si mai cunoscute companii de dans din lume, Fire of Anatolia este un proiect unic, care-si trage seva din mitologia si cultura turca. Fascinantul spectacol cu acelasi nume aduce pe scena 55 de dansatori, muzica, stralucire, lumina, culoare, sute de costume elaborate, creionand intr-o cheie moderna folclorul si dansul popular din toate regiunile Turciei.

Impartit in doua acte, show-ul ilustreaza fragmente din istoria Mesopotamiei si Anatoliei si este o expresie vizuala a conflictului dintre libertate si sclavie, dintre lumina si bezna. Tot ce apartine Anatoliei prinde viata in acest regal coregrafic fabulos, scrie MEDIAFAX.

Un adevarat fenomen international, trupa Fire of Anatolia a sustinut reprezentatii in mai mult de 85 de tari, in fata a peste 20 de milioane de spectatori. Compania detine doua recorduri inscrise in Guinness Book, unul pentru cel mai rapid dans, cu 241 de pasi pe minut, si un altul pentru cea mai mare audienta, 400.000 de persoane in Eregli, Turcia.

Pe 17 mai, accesul in sala va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00. Biletele vor fi puse in vanzare joi si vor fi disponibile la preturile de 80 de lei, 100 de lei, 120 de lei, 160 de lei, 200 de lei, 260 de lei si 300 de lei, in functie de distanta fata de scena. Tichetele pot fi cumparate online, de pe eventim.ro, sau din reteaua Eventim - magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.