Inna s-a ales cu o serie de critici dupa ce a sustinut un concert live la Brasov, cu ocazia deschiderii Festivalului Olimpic de Iarna al Tineretului European.

Fosta campioana europeana, Monica Iagar, a criticat dur reprezentatia Innei de la deschiderea de duminica seara a Festivalului Olimpic al Tineretului European de la Brasov. Atleta a etichetat-o pe cantareata drept o batjocura la adresa olimpismului.

"Opriti-o pe Inna din cantat, va rog din suflet. (...) Ar trebui sa inchidem televizoarele fratilor, deschiderea este din alt film, cred ca pe astia de la TVR degeaba i-am trimis pe banii nostri la Jocurile Olimpice. Tocmai o aud pe Inna cum falseaza, in viata mea nu am asistat la o asemenea batjocura adusa olimpismului. Ma dor urechile, pe bune. (...) Cer scuze sportivilor si antrenorilor ca au asistat la o deschidere cum poate nici pe vremea lui Ceausescu nu asistai. Pana si defilarile de 23 august au fost mai tari decat aceasta deschidere dezorganizata. (...) Va spun ca nicio tara din Europa nu poate viziona aceste Jocuri deoarece Comitetul Organizator nu a putut plati 30.000 de euro pentru transmitere pe Eurosport dar i-a dat lui Inna 10.000 de euro", a scris Monica Iagar, pe pagina de Facebook.

La randul lui, Bobita Catusanu, din trupa Antract, s-a aratat alarmat de faptul ca Inna este considerata artista.

"Tara asta are nevoie si de coafeze nu numai de artiste! Pentru cei ce inca sustin ca Inna este o "artista" luati de aici! Dar de ce ne mai miram cand traim in tara in care evenimentul anului in 2012 are toate sansele sa fie concertul Lala Band de la Arenele Romane, la distanta considerabila fiind concertul Lady Gaga sau Red Hot Chili Peppers de la Bucuresti sau Finala Europa League?", a postat el pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.