Cantareata romana Daniela Gyorfi crede ca Eurovision nu este un concurs in care primeaza calitatile artistice ale concurentilor.

"Sincer nu ma intereseaza acest concurs pentru ca in momentul de fata nu-i vad rostul. Ma gandesc foarte realist ca acest concurs nu ajuta cu absolut nimic. In ultimii 10-15 ani de zile, daca ai luat premiul Eurovision nu a insemnat ca ai devenit un artist international ca Abba, Toto Cutugno, etc. Plus ca sunt multe lucruri aranjate, multe sunt stiute dinainte, dar sunt si unele pe bune. Spre exemplu editiile cu Paula Seling si Luminita Anghel au fost pe bune", a spus Daniela Gyorfi pentru ziarul Ring.

"La concursul asta poate participa si un caine... ce sa mai zic? (...) Si Adrian sau Salam s-ar putea inscrie, din punct de vedere vocal ar avea si de ce, dar pentru acest concurs e nevoie de mult mai mult. Le urez succes tuturor", a mai spus Gyorfi, cand a fost intrebata cum vede participarea la preselectii a lui Liviu Guta sau Robert Turcescu, scrie evz.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.