Cea de-a zecea editie a Festivalului International de Film Anonimul se va desfasura in perioada 9 - 18 august, la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii.

Festivalul de Film Anonimul se desfasoara in doua locuri invecinate din Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii. Astfel, in timpul zilei, filmele sunt proiectate in salile Complexului Cinema din Green Village. Intrarea se face pe baza de invitatii, care se distribuie la Info Point-ul Anonimul (amplasat in Dolphin Camping), in limita locurilor disponibile.

In timpul noptii - incepand cu ora 20.45 -, toate filmele din festival se proiecteaza in camping, pe un ecran gigant, in aer liber. Intrarea este libera.

In urma voturilor publicului, trofeul Anonimul 2012 a revenit, anul trecut, filmului "Toata lumea din familia noastra", in regia lui Radu Jude (Romania/ Olanda), scrie MEDIAFAX.

Cel mai bun scurtmetraj de fictiune a fost votat "Pui, cartofi prajiti si o cola", in regia lui Emanuel Parvu (Romania), iar cel mai bun scurtmetraj de animatie - "Tipatul", de Sebastian Cosor (Romania). Scurtmetrajele "Reuniune de familie", regizat de Florina Dumitrache, a fost castigator al premiului special acordat de bloggerii acreditati la Anonimul, iar si "Fulgenzio", in regia lui Aldo Iuliano (Italia) - castigator al premiului "Ovidiu Bose Pastina", acordat de Fundatia Anonimul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.