Un barbat din municipiul Barlad, abia externat din Spitalul de Urgenta "Elena Beldiman", a murit, vineri, dupa ce i s-a facut rau in strada.

Barbatul, in varsta de 79 de ani, a cazut pe strada si a decedat, informeaza Agerpres.

"Pacientul a fost gasit cazut in strada. El a fost resuscitat fara succes, fiind constatat decesul de catre echipajul medical. Asa cum este procedura in astfel de cazuri, am anuntat reprezentantii Politiei", a declarat managerul Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui, Aurora Popa.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, Bogdan Gheorghita, a declarat ca au fost demarate verificari pentru a se stabili in ce imprejurari a survenit decesul barbatului. El era diagnosticat cu mai multe afectiuni medicale.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.