Liderul nord-coreean Kim Jong Un a ignorat trei intrebari strigate de reporteri cu privire la denuclearizare, relateaza dpa.

In timp ce mergea cu presedintele american, Donald Trump, pe o pasarela in hotelul Capella din Singapore, intre intalniri, Kim a fost intrebat de doua ori ''Presedinte Kim, veti denucleariza?'', dar el nu a raspuns.

A treia intrebare, "Dle Kim, veti renunta la armele nucleare'', de asemenea nu a primit raspuns.

Kim i-a ignorat pe reporterii care i-au pus intrebarile. Acest lucru s-a intamplat in timpul aceleiasi comunicari in care Trump a spus ca discutiile celor doi lideri decurg excelent.

"Multi oameni vor crede ca aceasta este un fel de fantezie ... dintr-un film de science fiction'', i-a spus, in schimb, Kim presedintelui american, potrivit DPA.

Remarcile, facute printr-un interpret, au avut loc la putin timp dupa ce Trump si Kim si-au strans mana pentru prima data marti, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.