Mamoudou Gassama este un tanar in varsta de 22 de ani ce se afla ilegal in Franta si care a devenit erou dupa ce a salvat de la moarte un copil ramas agatat de balconul unui imobil din arondismentul XVIII al Parisului.
UPDATE - Mamoudou Gassama, tanarul din Mali care a salvat sambata un copil, va primi cetatenia franceza si va fi integrat in serviciul civil de pompieri, potrivit unei declaratii a presedintelui Emmanuel Macron.

Mamoudou Gassama are 22 de ani si se afla in Franta de cateva luni. Acesta a devenit eroul tarii si totodata un exemplu, dupa ce sambata seara a salvat un copil de patru ani ce ramasese agatat de balconul unui apartament de la etajul 4.

Tanarul din Mali a escaladat fara sa ezite cele patru etaje si l-a salvat pe copil in numai 30 de secunde.

Fapta sa a atras atentia intregii lumi, iar presedintele francez Emmanuel Macron il primeste astazi la Palatul Elysee. „Am facut asta pentru ca e un copil. Imi plac mult copiii. Nu m-am gandit la etaje. Nu m-am gandit la riscuri“, si-a explicat gestul imigrantul din Mali, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.