Politica 26 Mai 2018 15:51 de Clara Vacaru
Femeia si barbatul de circa 50 de ani suspectati de trafic si exploatare de minori au fost arestati marti, 22 mai, intr-o tabara situata la La Courneuve in Seine-Saint-Denis, in cadrul unei operatiuni a politiei, relateaza vineri site-ul lenouveaudetective.com.

Dupa doua luni de ancheta si audierea mai multor copii din familia lor, suspectii cu cetatenie romana au fost inculpati. Ei sunt acuzati ca au constrans cel putin cinci copii la cersit si furt in diferite zone turistice din Paris.

Cea mai mica dintre acestia era chiar nepoata lor de 7 ani. Aceasta era initiata in furturi de fratele, sora si unchii ei, toti minori, scrie Agerpres.

Cuplul mai este acuzat si de faptul ca si-a vandut propria fiica unui var care locuieste in Romania. Adolescenta, in varsta de 14 ani, care a refuzat aceasta casatorie fortata, s-a plasat singura sub protectia unui centru. Dintr-o sursa politieneasca, parintii sai ar fi obtinut 10.000 de euro din tranzactie.

Investigatiile derulate cu ajutorul agentilor de legatura romani au demonstrat ca acest cuplu a trimis, in cursul anului 2017, nu mai putin de 65.000 de euro in Romania, unde au achizitionat mai multe bunuri imobiliare.

Doi dintre copiii lor si trei nepoti au fost plasati intre timp intr-un centru de protectie pentru copii, mai precizeaza lenouveaudetective.com.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.