Nebanuite sunt caile de imbogatire, asa cum bine o demonstreaza un tanar din High Wycombe, un orasel din sud-estul Angliei. Se pare ca acesta a reusit sa faca economii substantiale de cand a decis ca se poate plange de folosirea maionezei in mancarurile comandate in restaurante. 

Daca te-ai intrebat pana acum cum sa faci bani din nimic, un barbat din Anglia a gasit o astfel de reteta.

Chris Owen uraste maioneza si fara sa isi dea seama a gasit o reteta pentru a profita de pe urma unor plangeri facute. Potrivit mirror.co.uk, acesta reuseste sa faca pana la 90 de lire in fiecare luna, doar pentru ca face reclamatii in restaurantele unde este servit cu acest ingredient.

In varsta de 39 de ani, barbatul este PR Director. Se pare ca a inceput sa isi dea seama ca poate sa profite de pe urma acestui fapt, atunci cand a spus pentru prima oara ca nu i-a placut o mancare. Pentru a-l multumi in calitate de client, localurile fie ii fac o reducere, fie ii ofera o masa gratuita.

De cele mai multe ori asta se intampla cand nu este consultat si isi da seama ca ceea ce a comandat este servit cu maioneza. Sfatuieste oamenii sa spuna mereu atunci cand nu le convine ceva la mancarea pentru care vor plati.

Mai ales pentru ca se pare ca el reuseste anual sa scuteasca pana la o mie de lire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.