In urma cu cateva zile, o vedeta de pe Youtube distribuia pe contul sau de Twitter o inregistrare audio. O voce robotica spunea un singur cuvant si avea sa dea startul unor contraziceri. Popularitatea clipului a crescut brusc, cand au inceput sa se faca dezbateri daca se spune Yanni sau Laurel.



De la inceputul saptamanii, in mediul online s-a viralizat o inregistrare audio.

Cloe Feldman, o vedeta de pe Youtube, a postat luni pe contul sau personal de Twitter un clip audio. Desi are doar 3 secunde, aceasta invita oamenii sa voteze ce aud. Pentru ca se pare ca fiecare aude altceva.

Unii au optat pentru Yanni, altii pentru Laurel. Vocea robotica suna diferit pentru multi dintre cei care asculta inregistrarea, care a depasit in mai putin de o saptamana, 24 de milioane de vizualizari.

Se pare ca sursa este un vocabular online, care are si functie audio, invatandu-si vizitatorii sa pronunte anumite cuvinte. In scurt timp, fenomenul a fost comparat cu intamplarea din 2015 cand se iscase o dezbatere similara. Atunci, internautii incercau sa decida daca o rochie este alb cu auriu sau negru cu albastru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.