Prima Doamna a Statelor Unite, Melania Trump, ''va parasi spitalul in doua sau trei zile'', a scris presedintele Donald Trump marti pe Twitter, a doua zi dupa ce sotia sa a fost supusa unei interventii chirurgicale la rinichi, relateaza dpa.

"Prima Doamna este chiar foarte bine. Va pleca din spital in doua sau trei zile", a scris el.

Biroul Melaniei Trump a anuntat luni dupa-amiaza ca aceasta a fost operata cu succes in aceeasi zi pentru o problema benigna la rinichi, la Centrul Medical Militar National Walter Reed din Washington.

Presedintele, care a vizitat-o dupa operatie, le-a multumit fanilor sai pe Twitter "pentru atat de multa dragoste si sprijin!".

Interventia a fost descrisa ca o embolizare pentru a trata o tumoare benigna

Saptamana trecuta, Melania Trump, in varsta de 48 de ani, a lansat campania de securitate online adresata copiilor "Be Best".

Luna trecuta, ea a condus oficial organizarea unui dineu de stat pentru presedintele francez, Emmanuel Macron, si sotia sa, scrie Agerpres.

Fost model, nascuta in Slovenia, Melania este a treia sotie a lui Trump. Ei s-au casatorit in 2005 si au un fiu, Barron, in varsta de 12 ani. Presedintele are patru copii adulti cu primele doua sotii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.