O persoana si-a pierdut viata si mai multe au fost ranite intr-un atac cu cutitul la Paris. Fortele de ordine au reactionat prompt si au impuscat atacatorul, informeaza BBC News.

Update 12:30- Presedintele Emmanuel Macron a avut o prima reactie dupa atacul din Paris revendicat de ISIS: "Franta plateste inca o data pretul sangelui".

Update 11:05-
Tanarul care a murit in atac avea 29 de ani. Agresorul a fost identificat. Avea 20 de ani, era nascut in Cecenia, insa avea cetatenie franceza.

Update 10:00- Gruparea Stat Islamic a revendicat atacul.

Dintre cei patru raniti, doua persoane s-ar afla in stare grava. Initial, bilantul indica opt raniti.

Incidentul a avut loc in Arondismentul 2 al capitalei Frantei, in apropierea Operei, atacatorul strigand "Allah Akbar" inainte de a ataca oamenii, scrie digi24.ro.

Motivatia atacatorului nu este cunoscuta pana la acest moment.

Martorii au descris scene de panica, trecatorii ascunzandu-se in restaurante si cafenele, potrivit stirileprotv.ro.

Reactia ministrului francez de Interne, Gerard Collomb, nu a intarziat sa apara, salutand rapiditatea cu care au actionat fortele de ordine: ''Gandurile mele se indreapta spre victimele acestui act odios".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.