Moon Jae-in, presedintele Coreei de Sud, l-a convins pe liderul nord-coreean sa organizeze viitoarea sa intalnire cu presedintele Donald Trump in zona demilitarizata care separa cele doua Corei, transmite CNN.

Presedintele Coreei de Sud, Moon Jae-in, si liderul nord-coreean, Kim Jong-un, s-au intalnit pentru prima data vineri, la Panmunjom, tot in zona demilitarizata de la frontiera dintre cele doua Corei.

Astfel, exista “posibilitate foarte mare” ca summitul sa se concretizeze la fata locului, unde unele evenimente ar putea fi programate pe partea nordica a liniei de demarcatie militara care separa cele doua tari, conform unui oficial sud-coreean.

Locatia pentru desfasurarea summit-ului vine in ajutorul lui Kim Jong-un, avand in vedere ca echipamentele media sunt deja amplasate si ar permite ca intalnirea sa aiba loc la “la sfarsitul lunii mai”, scrie stirileprotv.ro

Intr-o postare pe Twitter, liderul de la Casa Alba, Donald Trump, aminteste de un posibil loc de intalnire pentru summitul sau cu Kim Jong-un, care ar putea avea loc la frontiera dintre cele doua Corei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.