Cei patru membri ai trupei suedeze ABBA se vor reuni dupa 35 de ani de la despartire pentru a inregistra si lansa doua piese noi. Una dintre melodii va fi lansata in timpul unui show de televiziune, programat in aceasta iarna. In cadrul acestuia se vor proiecta avatarurile lor digitale. Anuntul a fost facut oficial pe pagina de Instagram a grupului.

Poate ca membrii grupului ABBA au imbatranit, dar pasiunea pentru muzica nu s-a risipit. Cu 400 de milioane de albume vandute, trupa a fost lider in topurile muzicale de mai multe ori intre 1974 si 1982.

Ultima oara cand Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson si Anni-Frid Lyngstad apareau impreuna era in 1986, la trei ani de la despartirea oficiala facuta in 1982.

Intr-o postare facuta pe contul oficial de Instagram dedicat trupei ABBA s-a transmis un mesaj semnat de toti cei patru: "Cu totii am simtit ca dupa 35 de ani ar fi amuzant sa ne unim fortele din nou si sa mergem in studioul de inregistrari. Ceea ce am si facut. Si a fost ca şi cum timpul a stat în loc si noi am fost plecati doar pentru o vacanta scurta. O experienta extrem de vesela (...) Poate ca venim din timpuri vechi, dar cantecul este nou."

❤️ #abbaofficial #abba

A post shared by @ abbaofficial on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.