Regina Elisabeta a II-a si-a sarbatorit sambata cea de-a 92-a aniversare si a asistat in cursul serii la un concert organizat in onoarea sa, care a reunit mai multe vedete, printre care Sting, Shaggy, Tom Jones si Kylie Minogue, la prestigioasa Royal Albert Hall din Londra.

Concertul, la care au asistat, alaturi de regina, mai multi membri ai familiei regale - printre care printul Charles si sotia sa, Camilla, printul Andrew si fiicele sale, printesa Beatrice si printesa Eugenie, printul William, dar si printul Harry cu logodnica sa, Meghan Markle - a fost deschis de legendarul Tom Jones.

La finalul concertului, regina a urcat pe scena, in timp ce fiul si mostenitorul ei, printul Charles, a dirijat multimea care scanda "hip hip hooray". Acesta i s-a adresat cu „Majestatea voastra”, dupa care a adaugat „mamico”, spre amuzamentul Reginei si al tuturor celor prezenti.

Puteti vedea momentul in video-ul de mai jos:


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.