Un preot ortodox din Ghirisu Roman, comuna Mociu, a fost gasit fara viata in fantana din curtea casei parohiale. Barbatul avea probleme de sanatate, iar ca unii localnici suspecteaza ca si-ar fi luat viata.

Preotul Beniamin Sarmasan a fost gasit de catre fiica sa, in fantana casei parohiale. Acesta slujea la biserica din localitate de 25 de ani, iar in ultima vreme avea probleme de sanatate, motiv pentru care unii localnici au cerut schimbarea lui, scrie site-ul ziarulclujean.ro.

Toate aceste probleme l-ar fi bagat pe preot in depresie, astfel ca politistii nu exclud varianta sinuciderii.

Militarii de la ISU sunt cei care au scos cadavrul preotului din fantana.

Fantana avea o adancime de aproximativ 10 metri. Un echipaj de pompieri a intervenit pentru a scoate aceasta persoana din fantana, era vorba de un barbat de aproximativ 60 de ani. Colegii mei, in momentul in care au scos persoana la suprafata, nu au putut efectua manevre de resuscitare datorita faptului ca era decedata de mult”, declara Andrei Biris, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj.

Politistii au deschis un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa. Cadavrul preotului a fost transportat la Institutul de Medicina Legala Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei. Legistii sunt cei care vor face lumina in acest caz si vor spune daca preotul a cazut accidental in fantana sau s-a sinucis.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.