Viorica Dancila a anuntat, joi, ca a stabilit impreuna cu presedintele Consiliului de Ministri al Republicii Italiene, Paolo Gentiloni, ca, imediat ce se va constitui viitorul Guvern italian, sa se desfasoare o sedinta comuna care ar putea contribui la diversificarea si consolidarea cooperarii sectoriale foarte bune deja intre Romania si Italia.

"Romania si Italia sunt parteneri privelegeati", a spus premierul Dancila.

“Am agreat impreuna cu premierul italian faptul ca imediat ce se va constitui viitorul Guvern italian sa avem o sedinta comuna, care ar putea contribui la diversificarea, dar si consolidarea cooperarii sectoriale foarte bune deja intre tarile noastre, in domenii precum securitate si aparare, domeniile economice, energie, mediu, agricultura, justitie si afaceri interne, sanatate, cultura si educatie”, a declarat Viorica Dancila dupa o intalnire avuta la Palatul Victoria cu Paolo Gentiloni.

Puteti asculta declaratia premierului Dancila in video-ul de mai jos, incepand cu min. 00:50


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.