James Comey, fostul director al FBI, a declarat ca Donald Trump este "inapt moral" sa conduca SUA. 

Declaratia a fost facuta in cadrul unui interviu difuzat duminica la postul de televiziune ABC.

"Nu cred in povestile potrivit carora el ar fi deficient mintal sau in primele etape ale dementei. Nu cred ca este inapt medical. Cred ca este inapt moral sa fie presedinte. Presedintele nostru trebuie sa intruchipeze respectul si sa adere la valorile care se afla in inima tarii noastre. Cea mai importanta (dintre aceste valori, n.r.) fiind adevarul. Acest presedinte nu este capabil sa o faca", a declarat James Comey, potrivit Digi24.

Actualul presedinte SUA l-a demis pe Comey in 2017, acuzand modul in care FBI a desfasurat ancheta asupra folosirii ilegale de catre Hillary Clinton a unui server privat pentru e-mailuri, criticand si ancheta asupra suspiciunilor de intelegere secreta intre echipa lui Trump si responsabilii rusi.

James Comey va lansa marti o carte in care spune despre Trump ca este o persoana "detasata de adevar si de valorile institutionale".

Presedintele american i-a raspuns, printr-o postare pe pagina de Twitter.

''A fost, asa cum timpul a demonstrat, un director al FBI groaznic. Gestionarea cazului coruptei Hillary Clinton si evenimentele conexe vor ramane in istorie drept cea mai proasta 'munca de mantuiala' din istorie. Am avut marea onoare de a-l concedia pe James Comey!'', a scris Donald Trump.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.