Presedintele american Donald Trump a salutat sambata o ''lovitura perfect executata'', multumind aliatilor pentru "misiunea indeplinita'' in Siria, informeaza Reuters.

''O lovitura perfect executata noaptea trecuta. Le multumesc Frantei si Marii Britanii pentru intelepciunea lor si puterea Armatei lor excelente. Nu ar fi putut fi un rezultat mai bun. Misiune indeplinita!'', a aratat liderul de la Casa Alba pe Twitter.

''Atat de mandru de marea noastra armata care va fi in curand, datorita miliardelor de dolari suplimentare deblocate sub administratia sa, cea mai buna pe care tara noastra a avut-o vreodata'', a mai mentionat presedintele SUA.

Statele Unite au lansat in noaptea de vineri spre sambata, impreuna cu Marea Britanie si Franta, atacuri asupra unor obiective in Siria, sustinand ca au atacat in special unitati de productie de arme chimice de care, conform Occidentului, ar dispune regimul lui Bashar al-Assad.

Aceasta operatiune comuna a avut loc la o saptamana dupa anuntul privind un atac chimic la Douma, in apropiere de Damasc, atribuit de Occident fortelor guvernamentale. Atacul chimic ar fi facut peste 40 de morti.

Citeste si:

Citeste si:
Victorie pentru Donald Trump. A câștigat alegerile interne din...
Victorie pentru Donald Trump....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.