Steven Pladl, un barbat in varsta de 45 de ani, si-a ucis fiica cu care avea o relatie incestuoasa, pe copilul in varsta de 7 luni pe care il aveau impreuna, dar si pe tatal adoptiv al fetei, apoi s-a sinucis. 

Oamenii legii au fost anuntati de mama lui Steven Pladl, care a raportat ca, in timp ce avea o conversatie la telefon cu fiul sau, a auzit gloante.

Ajunsi la fata locului, politistii au gasit doua victime intr-un camion care avea geamul spart. Trupurile fara viata apartineau lui Katie Pladl si tatalui sau adoptiv, in varsta de 56 de ani, Anthony Fusco.

Baietelul in varsta de 7 luni a fost si el gasit mort.

Cand au pornit in cercetare, oamenii legii au gasit trupul lui Steven Pladl in Denver.

"Nimeni nu s-ar fi gandit ca se poate intampla una ca asta. Tatal si fiica nu aveau voie sa ia legatura, intrucat fusesera acuzati de incest. Katie traia in New York alaturi de parintii sai adoptivi", a declarat avocatul Rick Friedman, care il reprezenta pe Steven Padl in procesul de incest, potrivit metro.co.uk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.