Donald Trump a raspuns miercuri Rusiei pe Twitter, dupa mesajul unui oficial rus ca orice racheta ar fi lansata catre Siria va fi doborata, presedintele american transmitand Moscovei sa se pregateasca pentru rachetele 'frumoase, noi si 'smart'' care vor veni.

"Rusia a promis ca va dobori una cate una toate rachetele trase catre Siria. Pregateste-te Rusia, pentru ca ele vor veni, frumoase, noi si inteligente ('smart'). Nu ar fi trebuit sa fii prietena cu un animal care ucide cu gaze ('Gas Killing Animal'), care-si ucide propriul popor si ii face placere", a scris Trump pe Twitter.


Dupa ce peste 40 de persoane au fost ucise sambata intr-un presupus atac chimic la Douma, ultimul bastion al insurgentilor langa capitala siriana Damasc, Donald Trump a condamnat luni atacul "atroce" comis asupra unor "civili nevinovati" si a spus ca va lua o decizie cu privire la pasii de urmat in urmatoarele 24-48 de ore.

La randul sau, ambasadorul Rusiei in Liban, Aleksandr Zazipin, a declarat, potrivit Interfax, ca Rusia va dobori orice racheta americana ce ar fi lansata catre Siria, precum si instalatiile de pe care acestea vor fi lansate.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.