Autoritatile guvernamentale din India au solicitat deschiderea unei anchete dupa ce un pasager a fost coborat dintr-un avion care urma sa efectueze o cursa interna dupa ce s-a plans de prezenta tantarilor la bord, relateaza DPA.

IndiGo, cea mai mare companie aeriana din India, a informat prin intermediul unor mesaje publicate pe reteaua Twitter ca s-a luat masura coborarii pasagerului in cauza, chirurgul Saurabh Rai, dupa ce acesta a manifestat un ''comportament indisciplinat'' si a folosit cuvantul ''deturnat''.

Rai a declarat media locale ca a fost ''tinut de guler'' de membrii echipajului si tarat afara din aeronava care urma sa efectueze un zbor intre orasul Lucknow (nord) si Bangalore (sud).

''Am ordonat o ancheta asupra incidentului coborarii pasagerului dr. Saurabh Rai de IndiGo pe aeroportul Lucknow'', a anuntat Ministerul Aviatiei Civile din India.

Rai a declarat ca aeronava era plina de tantari, iar cand a sesizat acest lucru a fost numit ''terorist'' si ulterior a fost amenintat si bruscat de echipajul de bord, scrie Agerpres.
''Am auzit echipajul spunand: ''Daca ai o problema cu tantarii de ce nu pleci din India?'', a spus el pentru agentia de stiri ANI.

Incidentul a starnit valva pe retelele de socializare, iar compania aeriana a fost asaltata de intrebari din partea pasagerilor cu privire la masurile luate pentru indepartarea insectelor din aeronava.

Acesta nu este primul caz in care compania aeriana din India se afla in centrul unei controverse pe tema relatiilor cu clientii sai. Anul trecut, IndiGo si-a cerut scuze fata de un pasager care a fost impins si bruscat de angajatii sai pe pista aeroportului din Delhi, mentioneaza sursa citata. Inregistrarile video care au surprins acel moment au declansat proteste pe retelele de socializare si au fost transmise pe canalele de stiri din India.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.