Matthew Rowe, un tanar in varsta de 20 de ani, student la Medicina, la Universitatea din Manchester, si-a luat viata anul trecut. Baiatul le-a spus prietenilor ca nu se descurca cu facultatea. La 10 luni distanta, fratele sau Tom Rowe, in varsta de 15 ani, si-a pus si el capat zilelor.

Cei care i-au cunoscut spun despre cei doi frati ca erau niste tineri normali, sociabili.

"Fratii mei erau normali, sociabili. Nimeni nu s-ar fi gandit ca au probleme psihice. Sanatatea mintala este o problema serioasa in randul tinerilor. Problemele ii fac sa creada ca sinuciderea este singura solutie. Moartea lui Matthew a socat intreaga familie. Cand si Tom a recurs la acest gest, familia se simte pierduta si nesigura pe ceea ce o sa se intample in viitor. Nici nu am apucat sa ne revenim dupa moartea lui Matthew, ca ne confruntam cu o alta tragedie", a declarat sora celor doi baieti, Charlotte Rowe, in varsta de 19 ani, potrivit Dailymail.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.