Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, se va prezenta pe 11 aprilie in fata Congresului american pentru a oferi explicatii in legatura cu scandalul Cambridge Analytica. 

Audierea va avea loc la ora locala 10:00 in Comisia pentru Comert si Energie din cadrul Camerei.

Presedintele republican al Camerei, Greg Walden, si democratul Frank Pallone spera ca aceasta audiere "le va permite americanilor sa inteleaga mai bine ceea ce devin datele lor personale online. Apreciem ca Zuckerberg accepta sa fie audiat de Comisie si abia asteptam sa ne raspunda la intrebari pe 11 aprilie", potrivit Digi24.

Zuckerberg a oferit explicatii cu privire la modul in care datele utilizatorilor au ajuns in posesia firmei de consultanta Cambridge Analytica, la masurile deja luate si la cele pe care platforma Facebook urmeaza sa le ia in urma acestui scandal.

Exista informatii potrivit carora compania Cambridge Analytica a colaborat inclusiv cu tara noastra, prin PSD, dar liderul Liviu Dragnea neaga acuzatiile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.