Iulia Skripal, fiica fostului spion rus, Serghei Skripal, ranita in atacul cu agent neurotoxic, se simte mai bine. 

"Sunt incantata sa anunt o imbunatatire a starii domnisoarei Skripal. Aceasta a raspuns la tratamente, dar continua sa primeasca ingrijire medicala 24 de ore pe zi. Vreau sa profit de aceasta oportunitate pentru a multumi inca o data personalului Spitalului Districtului Salisbury pentru ingrijirea de calitate a pacientilor in ultimele saptamani", a anuntat Christine Blanshard, directorul Spitalului Districtului Salisbury, potrivit Mediafax.

SUA a acuzat Rusia. Secretarul de stat american, Rex Tillerson, este "convins" ca Rusia este responsabila de otravirea fostului spion rus Serghei Skripal, in Regatul Unit.

Premierul britanic Theresa May a declarat ca Londra va expulza 23 de diplomati rusi, considerand ca Moscova este 'vinovata' de otravirea fostului agent dublu rus Serghei Skripal la Salisbury (in sud-vestul Angliei), transmite AFP, Reuters si dpa.

Si Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a notificat Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti ca un diplomat din cadrul acesteia va fi declarat persona non-grata si ca este obligat sa paraseasca teritoriul Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.