Dustin Schmidt, un barbat de 42 de ani din SUA a fost impuscat de 5 ori in cap de vecinul in varsta de 32 de ani, care il acuza ca isi maltrateaza cainele. 

Michael Kourosh Sadeghi a fost arestat marti seara, dupa ce vecinii au raportat focuri de arma.

Victima a fost gasita fara suflare in curtea casei, cu sase rani de pistol in zona capului.

"Stateam toti aici. Mike a luat un pistol si l-a impuscat pe Dustin din spate, de cinci ori. Eram la cativa metri distanta. Mike s-a intors la el in curte ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat", a povestit Vicki Branaghan, logodnica victimei, potrivit Dailymail.

"Din primele cercetari, se pare ca cei doi s-au inteles foarte bine pana noaptea trecuta. Inercam sa ne dam seama ce l-a facut sa comita acest gest", a declarat purtatorul de cuvant al politiei, Matt Barnes.

Logodnica victimei povesteste ca ca Dustin avea un ciobanesc german pe nume Bruno, care incepuse sa sara tot timpul gardul care despartea locuinta lor de cea a atacatorului. Branaghan a spus ca cei doi au luat decizia de a plasa un gard electric, care sa il impiedice pe caine sa mai sara in curtea vecinului.

Cand cainele a sarit, s-a intepenit in gard si a fost nevoie de interventia stapanului pentru a-l elibera. In acel moment, atacatorul ar fi inceput sa ii reproseze vecinului ca isi maltrateaza cainele, acuzandu-l de abuz, povesteste logodnica celui ucis.

Sadeghi se afla in prezent in custodia politiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.