Anastasia Markova, directoarea unei scoli din Rusia, a fost salvata dupa ce a ramas ingropata patru ore in zapada. 

Rusoaica in varsta de 29 de ani a fost surprinsa de avalansa de zapada care a cazut de pe acoperisul unui spital, in timp ce se ducea la sala de fitness.

Vazand ca nu mai reuseste sa dea de ea, sotul femeii a inceput sa o caute.

"Era 16:00 dupa amiaza si ma duceam la sala. Merg pe acelasi drum in fiecare zi, drum pe care merg zilnic copii si batrani. Cand treceam pe langa spitalul local am auzit un sunet ciudat. Am ridicat privirea si am vazut o avalansa venind spre mine. Nu mai aveam timp sa fug sau sa ma feresc. Primul val de zapada m-a doborat si m-a ingropat. Am inceput sa tip dupa ajutor, dar nu ma auzea nimeni. Usor usor, a devenit destul de greu sa respir si incepusem sa intru in panica. In acele momente m-am gandit la sotul meu si la bebelusul nostru in varsta de sase luni. Apoi, mi-am pierdut cunostinta", a declarat Anastasia Markova, potrivit siberiantimes.com.

Zapada era atat de grea, incat rusoaica nu avea cum sa se miste. A incercat sa ajunga la telefon, dar nu isi putea misca niciun deget.

"M-am speriat cand am vazut ca nu reusesc sa dau de ea, asa ca am mers pe drumul pe care mergea ea in mod normal. Se intuneca, insa am reusit sa zaresc ceva ce semana cu geanta sotiei mele", a declarat sotul femeii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.