Ekaterina Stetsyuk, un model rus in varsta de 22 de ani, a fost arestata dupa ce a sarit de la etajul 6 al unui hotel din Dubai, in incercare de a scapa de un barbat care voia sa o violeze.

Tanara il acuza pe un barbat de origine pakistaneza ca ar fi vrut sa o violeze si a atacat-o cu un cutit. Stetsyuk sustine ca barbatul a devenit violent dupa ce a baut vin si a inceput sa o ameninte in timp ce ii cerea sa se dezbrace.

"A luat un cutit mare si i l-a pus in jurul gatului, amenintand-o", a declarat mama fetei, potrivit Dailymail.

Fata a reusit sa ii smulga cutitul si l-a ranit, reusind astfel sa scape din mainile lui si sa sara de la etajul 6 al unui hotel din Dubai.

In urma cazaturii, femeia a suferit rani la spate si a avut nevoie de operatie. Dupa ce a iesit din spital a fost dusa direct in arest.

Omul de afaceri pakistanez, in varsta de 39 de ani, sustine ca modelul a fost agresiv. El le-a spus politistilor ca femeia l-a atacat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.