Un ciobanesc german in varsta de 10 ani, pe nume Irgo, a stat in avion fara apa si mancare timp de 16 ore si a fost trimis, din greseala, de compania aeriana United Airlines, in Japonia. 

Cainele calatorea alaturi de familia sa, care a decis sa se mute din Oregon in Wikita, Kansas. In timp ce familia calatorea cu avionul, cainele a fost imbarcat in compartimentul special pentru animale.

Cand familia a mers sa isi recupereze cainele de pe Aeroportul din Kansas, a descoperit ca ciobanescul german era, de fapt, in drum spre Japonia.

Greseala a fost comisa in timpul escalei, cand, preluat din Denver, in loc sa fie imbarcat spre Kansas, cainele a fost trimis spre Narita, Japonia.

"Habar nu aveam unde este. Am inceput sa plang pentru ca a venit ca un soc. Ei nu stiau unde e Irgo pana miercuri 2:30 noaptea, cand avionul a ajuns in Japonia", a declarat familia, care s-a plans ca patrupedul a fost tinut 16 ore fara apa si mancare, potrivit CNN.

"Sper sa introduca reguli pentru ca astfel de situatii sa nu mai apara. Nu vreau sa mai treaca cineva prin asta", au concluzionat stapanii.

Incidentul apare la doar o zi dupa ce un buldog francez a murit in timpul zborului dintre Houston si New York, dupa ce o stewardesa a obligat-o pe stapana sa il puna in compartimentul pentru bagaje.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.